Endelig på tur igjen

Hei igjen dere, jeg er så glad i dag, for nå har jeg forstått at vi skal på tur igjen, og det var jammen på tide! 

Nå har jeg stått stille her på plassen min i laaaaange tider, og mamma og pappa har nesten ikke kastet et blikk på meg!

De har vært så opptatt med Tina (valpen vår) og den nye lille svarte DOTTEN som står ved siden av meg, at jeg har følt meg helt ensom og forlatt lenge, men i dag har pappa romstert rundt i meg og laget en soveplass og transportplass til Tina. 

Hørte han og mamma pratet om at mandag skal vi på tur igjen, og jeg er så glad. Turen går langs kysten nedover i Spania og så til Portugal til vennene til mamma og pappa i Portimao på Algarve kysten. Der har jeg jo vært før, så det skal bli kjekt.


 

Nå er plassen til Tina i orden, og pappa har startet opp å klargjøre meg for ny tur.

Jeg skal vaskes både utenpå og inni, og så skal de starte å pakke meg å gjøre meg klar for tur i løpet av helgen.

Mamma og pappa har kjøpt noen nye ting til meg også i tillegg til burplassen til Tina. Jeg har fått gassvarmer. En slik bordmodell som de kan ha når de sitter utenfor meg. Slik som de har stående på utel´plassene til restaurantene, bare det at denne skal stå oppe på bordet med gassflasken under. 

Mamma og pappa sitter jo alltid utenfor om kveldene og selv her nede i Spania blir det kaldt om vinteren, så dette blir nok fint.

De har ikke fått i orden hengeren enda, så denne turen blir uten den svarte dotten, bare mamma, pappa, Tina og meg!  Hi hi.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits