25.01.2016 Den lille svarte har kommet!

Hei dere, nå har den lille sorte kommet her i gården ved siden av meg. Nei nei ikke DEN lille sorte men den "livbåten" som pappa har snakket om tidligere. Det er en SMART FORTWO CABRIO, som jeg skal ha på en henger bak meg når vi er på tur! Det blir nok fint, pappa er helt sikker i alle fall, men jeg, hmmmm, jeg vet ikke jeg. Det er jo ikke HAN som må dra på den rundt omkring, det er jo jeg det. Han skal bare kose seg med den han!Jeg må jo litt motvillig innrømme at den var liten og snerten, jeg føler meg svær og klumpete ved siden av de! Har jeg lagt på meg i jula tro????En ting er sikkert hun skal ikke klare å danke MEG ut, for jeg kan noe som ikke den kan.....

Mamma og Pappa kan jo prøve å legge seg for natta inni den lille PRIKKEN der! Nei der kommer den for kort, så jeg føler meg trygg på at de vil nok ikke glemme meg til fordel for den lille svarte prikken som står ved siden av meg!

Jeg synes han pappa er blitt helt tussete om dagen, han flyr rundt med "padda" si og knipser bilder av den nye bilen og ikke minst Tina hele dagen. Skulle tro han ikke hadde annet å gjøre!!!!

Jeg hørte han sto å snakka med en kamerat av han utafor her, og han planlegger å foliere den lille dotten, skal kanskje se ut som et hundehus sier han!

Hundehus, ær´n blitt helt tussete nå? Skal ha på bilder av Tina og få de som har satt på meg de fine bildene mine til å prøve å få den lille DOTTEN (Smarbilen altså) til å se ut som et hundehus, hvor Tina skal ligge i døråpningen og sitte utenfor på sidene av bilen.Ja ja han får styre på, hørte han kanskje skulle kalle den CASITA, CASITA ? Hva er det for et navn da? Det lille huset hørte jeg han si det betydde CASITA De Tina! Det lille huset til Tina??? Tenker hu blir glad for det når hun blir 50 kg, hu kommer vel ikke inn i den engang! Ha ha, det skal jeg se på om noen måneder ja!Må jo innrømme at det blir spennende å se hva han pappa får til og hvordan den blir seende ut når han er ferdig, men DET må det ikke fortelle pappa at jeg har sagt, for jeg spiller litt forarget og sur om dagen! Det synes jeg han pappa fortjener, han har jo nesten glemt meg helt jo!

På lørdag satte pappa seg inn i meg og startet meg opp, og jeg tenkte JIPPI ut på tur, men neida! Han flytta meg litt lenger inn mot buskene, nesten inni dem! Han skulle ha plass til den svarte DOTTEN! Jeg ble så skuffa.....

Jeg legger ved noen bilder så dere kan se den, jeg leita på biblioteket til padda til pappa etter bilder av meg,men det er bare TINA og DOTTEN hele veien nå.
Dere får se selv, hi hi den er nå snerten da, men IKKE si at jeg har sagt det!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits