Føler meg litt frustret kansje, eller......

Hei igjen dere, dere kan tro det har blitt forandringer her i huset. Mamma og pappa ler og kjefter om hverandre hele dagen.


Tina hopper og spretter rundt og fyker rundt som en sprettball! I natt har pappa vært ute med henne en gang og så en gang tidlig på morran, og han var så stolt når han fortalte mamma at i natt var bleien som ligger på gulvet inne i soveplassen til Tina tørr! Hun hadde kommet igjennom hele natta uten uhell. Her på gårdsplassen står jeg dag etter dag, natt etter natt, og jeg slipper ikke en dråpe på hellene, men har ikke hørt han skryte av det rundt omkring!


I går drev Tina og hoppet rundt meg og lekte hele dagen, løp nesten bare inn for å tisse på gulvet, ble de sinte på henne, neida bare tørket opp og skrøt sånn av henne når hun en gang i mellom tisset eller bæsjet ute.


Lurer på hva de hadde sagt om jeg tømte ut litt fra dotanken akkurat som jeg ville, eller sprutet ut litt gråvann titt og ofte. Tror ikke de hadde ledd og sagt: men hun er jo så skjønn.....
Ha ha trur ikke det nei. Tina er jo så liten så hun er skjønn enten hun er rampete eller har noen uhell, jammen er det litt urettferdig!

Nå må dere ikke tro at jeg er sur, jeg liker henne jeg også veldig masse, gleder meg faktisk veldig til hun være med oss på tur! Bare se på dette bilde pappa tok av henne i dag, hun er jo bare så herlig!

 Én kommentar

Olive Olé

21.01.2016 kl.10:43

Heldigvis varer tisse-inne-perioden ikke så lenge :-) Nydelig vovsing!

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits