Tina kommer 17.01.2016

Hei, lenge siden sist nå, men måtte bare fortelle dere at i dag er dagen, når vår lille familie blir komplett. I dag kommer Tina fra Polen til oss. Hun har hatt en lang reise når hun kommer, gjennom Tsjekkoslovakia, Italia, frankrike og så til Spania. Mange mil for ei lita jente. Hun skal komme ut på kvelden i dag og mamma og pappa gleder seg sånn. Det er et firma som transporterer hunder rundt i Europa som kommer med henne.Pappa har laget en fingertegning av henne, mens han venter, og han venter såååå.

 

 De har også laget klar en soveplass til henne ved siden av pappa, så der skal hun nok bli passet på. 

Joanna som har hatt Tina hele tiden til nå, sendte oss et bilde av siste natten Tina var sammen med sin mamma Hubba Bubba, er nok rart for henne nå uten jenta si, men jeg vet at mamma og pappa vil passe godt på Tina her hos oss.Jeg skal komme tilbake og fortelle mer når vi Tina har kommet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits