2 dager igjen til vi skal på tur

Sol og regn på samme tid her hos oss nå, mamma og pappa er skikkelig reisesjuke nå, de har holdt på ut og inn av meg i hele dag. Fryseren er nesten full 3 porsjoner hjemmelagde kjøttkaker, 3 hjemmebakte brød, vossakorv, og vienerpølser er kommet på plass i den. 

I kjøleskapet har de lastet inn øl, vin og vann samt oster og spekemat. Hørte de sa at trekkfuglene var så glade i spansk spekemat og spanske oster, så det måtte de ha med seg. Hmmmmmm trekkfuglene.... å ja nå tror jeg at jeg forstår og det er det kanskje noen av dere som gjør også..?

Pappa har kjøpt en ny form til grillen så han ikke søler med fettet nede den, vet at han ikke liker det. Fant også varmebeskyttende duk, slik at han kan ha den lille Weber grillen på det lille camping bordet.

Jammen har ikke pappa skifta ut en magnet alarm på bade vinduet mitt også, trodde ikke han kunne slikt jeg, men når det gjelder meg ser det ut til at det ikke er den ting han får til! ;)

De har startet å legge på plass klærne sine, resten kommer i morra sa de, så nå er de skikkelig reiselystne begge to.

Jeg hørte pappa si til mamma at han var glad presenningen var på meg, for de regndråpene vi fikk i dag var så fulle av den rødbrune sanden. Så presennnigen blir nok på meg til vi starter lørdag, slik at jeg er ren og blank å fin når turen starter.

Ha det bra så snakkes vi senere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits