Pakket inn.... skal jeg gies bort?.....Er det jul snart? skal jeg gies bort? Nå begynte jeg jammen å lure, mamma og pappa har pakka meg inn i dag, og jeg ble litt redd der en stund, men så så jeg på kalenderen og det er jo leeeenge til jul, så det er nok ikke en julepakke jeg har blitt.

Jeg hørte pappa si at jammen blir dette greit, når vi heretter har vasket og klargjort Lirot etter en tur så kan vi bare trekke dette over og så er hun like ren og blank og fin når vi skal reise på tur neste gang..

Jeg tror jeg har vasket henne 5 ganger nå etter at vi kom hjem fra siste tur, pga all sanden som kommer i regnet, sa pappa.

Puhh, jammen godt de passer på meg, men må innrømme at jeg blei redd der en stund. men nå trives jeg godt her inne i presendingen min og vet at jeg er ren og blank og fin til de skal på tur igjen om ikke så lenge.

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits