Hei dere, måtte bare fortelle dere hvor heldig jeg er!


I går kom det en god del regn her, ja det er helt sant det tordnet og regnet masse, men når det lynte så lot jeg meg ikke lure denne gangen. Sist trodde jo jeg det ar noen som drev å tok bilder av meg i mørket og da det lynte var jeg sikker på det var blitsen, ha ha, men nå vet jeg jo hva det er så jeg slippe å gjøre meg «lekker» hele tiden.
«Lekker» ja, jammen bra jeg IKKE gjør det for da hadde det ikke vært greit inne i meg i dag. På slutten av kvelden og natta regnet det bare noen dråper, og da blei jeg så full av sand.
Når pappa kom ut i dag så han hvor rødbrun jeg var over alt, og jammen er jeg heldig for vet dere hva han gjorde, og det til og med FØR frokost?
Det var fram med kosten den fine lange gule han har kjøpt til meg som han monterer på vannslangen, og så satte han i gang og vaske meg, tak og vegger vinduer felger ja alt sammen, til slutt fant han fram et gammel frotterhåndkle og så tørket han meg så det ikke skulle bli skjolder i solen sa han. Jammen er han grei, for nå står jeg og skinner hvit og blank og fin igjen. Lurer på hva han tenker den andre bilen til pappa som står på gata og er full i rødbrun sand, han blir ikke ofte vasket han, og blir han det så blir han bare kjørt inn i en vaskeautomat, han blir ikke vasket og tørket og pusset på han sånn som jeg blir!
Hørte pappa si til mamma at nå håpet han det ikke ble mer brunt regn før vi skal på tur igjen.
Jammen fint å være bobil her i gården, de passer så godt på meg! 
Ha det bra så snakkes vi snart...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svein Johansen

Svein Johansen

61, Horten

Bobilen Lirot er vår bobil av typen Adria Coral, og dette er litt om hennes reiser fra hun kom til oss i Casa Del Corazon, som ligger i La Nucia i Spania i provinsen Alicante. Håper du vil følge oss, det er bobilen Lirot som forteller.....

Kategorier

Arkiv

hits